Yabancı Öğrenciler Deniz Kafe’de

Comenius Projesi kapsamında Taflan Yalı Ortaokulu’nun misafiri olarak çeşitli Ülkelerden Atakum’a gelen yaklaşık 40 kişilik...

Comenius Projesi kapsamında Taflan Yalı Ortaokulu’nun misafiri olarak çeşitli Ülkelerden Atakum’a gelen yaklaşık 40 kişilik grup, Deniz Kafe-Restaurant’ta pide keyfi yaptılar.

Bu yıl ki teması,”Büyük Annemi ve Büyükbabamı Seviyorum” olan Comenius Projesi kapsamında, Yunanistan, İtalya, İspanya, Litvanya, Bulgaristan’dan Atakum’a gelen yaklaşık 40 kişilik, öğrenci, öğretmen ve idareciden oluşan grup, bir akşam yemeğinde Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’nın konuğu oldular. Taflan Yalı Okul Müdürü Mustafa Şener’in eşlik ettiği grup, Deniz Kafe’de pide keyfi yaparken, Müdür Şener, “Eğitime ve öğrencilere sevdalı bir belediye başkanımızın olmasından dolayı son derece sevinçliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Kendilerini dünyaya tanıtmak istediklerini, bu tür vesilelerle bunu gerçekleştirme imkanı bulduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, “Sizi burada ağırlamaktan son derece memnunuz. Sizin gibi sivil insiyatiflerin bir arada olmasının ve kaynaşmasının dünya barışının sağlanması açısından son derece yararlı olacağını düşünüyorum. Burada gördüğünüz güzellikleri geri döndüğünüzde arkadaşlarınıza ve dostlarınıza anlatacağınıza inanıyorum. Bundan sonra da sizi sık sık aramızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan kendilerini Deniz Kafe’de ağırlayan Başkan Burma’ya teşekkür eden konuklar ise, ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri sundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: