Yabancı Öğrencilerden Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

"Let's go to School in Europe" isimli proje kapsamında Amasya'ya gelen 7 ülkeden 18 öğrenci, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i

"Let's go to School in Europe" isimli proje kapsamında Amasya'ya gelen 7 ülkeden 18 öğrenci, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Özdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, bu tip organizasyonlar sayesinde öğrencilerin proje çalışmaları ile arkadaşlık ve dostluklarının da temellerinin atıldığını belirterek, projede emeği olan bütün öğretmen, öğrenci ve idarecileri tebrik ettiğini söyledi.

Atatürk İlköğretim okulu İngilizce Öğretmeni Ali Duran, ise Özdemir'e projeyle ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Duran, "Projemiz 2012 yılı 'Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları Projesi' kapsamında Amasya ilinden kabul edilen tek proje oldu. Önümüzdeki günlerde proje ekibi Amasya'da Atatürk İlkokulu başta olmak üzere, ilkokullarda, 'okul erken terki' konusu ile ilgili çalışmalara başlayacaklar" dedi.

Özdemir, öğrencilere Amasya Belediyesi Kültür Yayınları'ndan oluşan birer çanta hediye etti.

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: