Yabancı Öğretmenler, Vali Kahraman’ı Ziyaret Etti

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu’nun 6. ve 7.sınıflara yönelik düzenlediği ‘Hızlandırılmış İngilizce Yaz Kursu'nda...

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu’nun 6. ve 7.sınıflara yönelik düzenlediği ‘Hızlandırılmış İngilizce Yaz Kursu'nda görev alan yabancı İngilizce öğretmenleri, Karaman Valisi Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Hussein Mohammed Mansur, Onen Deogralius ve Ashraf Kimul adlı İngilizce öğretmenleri ile tek tek tanışan Vali Kahraman, yabancı dil öğrenmede pratik yapmanın önemine değindi. Karaman, kursun yaz tatilini değerlendirme noktasında önemli bir faaliyet olduğunu belirtti.

İngilizce öğretmenlerinin tanışma sırasında memleketleri sorulduğunda ‘Şanlıurfalıyım, Karamanlıyım’ şeklindeki espri yaptığı ziyarette Vali Kahraman, kursa katılan öğrencilerin yaptıkları pratikle İngilizceyi daha iyi anlayacağını ve konuşacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Tanju Yıldırım ise eğitim-öğretimde uygulamanın ve pratik yapmanın önemine değinerek, hangi ders olursa olsun başarılı olunacağını söyledi.

10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Karaman İl Etkinliği Tertip Komitesi Başkanı Cafer Çevik’in de hazır bulunduğu ve katkılarından dolayı Karaman Valisi Süleyman Kahraman’a teşekkür ettiği ziyarete, Sabah Eğitim Kurumları KPSS Şubesi Sorumlusu Ümit Şaşdım ve Gevher Hatun İlköğretim Okulu İngilizce öğretmeni Bülent Öztürk de katıldı.

Vali Kahraman, geniş çaplı kutlanan Türk Dili Bayramı etkinlikleri sonrası olimpiyatların da ile farklı bir heyecan getirdiğini belirterek, ayrıca Karaman’ın tanıtımında da önemli katkısı olduğunu söyledi. 2 yıldır Türkçenin başkenti Karaman’da il etkinliğinin olmasının önemli olduğunu söyleyen Kahraman, il dışından kendilerini arayanların Karaman’daki hareketliliği coşkuyu kendisine ilettiklerini belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: