Yabancı Patenciler Antrenmanlarını Beylikdüzü’nde Yapıyor

2013 Summer of Champions kapsamında yaz kampı için Beylikdüzü'nü tercih eden Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristanlı...

2013 Summer of Champions kapsamında yaz kampı için Beylikdüzü'nü tercih eden Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristanlı buz pateni sporcuları, Beylikdüzü'ne tam not verdi.

2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristanlı toplam 70 sporcu, son kamp için Beylikdüzü Icetanbul buz pistini tercih etti. Türk Milli Takımı'nın ünlü ismi, milli patenci Eray Özbal koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek kamp, 6 haftalık programın ardından 27 Temmuz'da sona erecek.

Kampa katılan sporculardan Julia Mitovski, “Beylikdüzü'nde olmaktan çok memnunuz. Kamp çok iyi gidiyor. Antrenman sonrası dinlenmek için sahile iniyoruz, denize giriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Takım antrenörleri Edit Szaraz ve Andras Szaraz ise, “Tesis muhteşem. Çok beğendiğim bir tesis. 6 hafta boyunca yapacağımız kamptan gençler çok iyi faydalanacaklar” diye konuştu.

Buz pateni yapan sporculara hoşgeldin ziyaretinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, farklı ülkelerden gelen sporcuları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Geleceğin buz pateni şampiyonları Beylikdüzü'nde yetişecek. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.

Başkan Vekili Yalçın, sporculara başarılar dileyerek, günün anısına birlikte fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: