Yabancı Tır Sürücülerinin Parasını Gasp Eden Üç Zanlı Adliyede

Kocaeli, Bursa ve İstanbul'da yabancı plakalı TIR'ları gümrükçü kılığında durdurarak TIR şoförlerinin eşyalarını gasp eden...

Kocaeli, Bursa ve İstanbul'da yabancı plakalı TIR'ları gümrükçü kılığında durdurarak TIR şoförlerinin eşyalarını gasp eden üç kişi adliyeye sevk edildi.

22 Mart günü Derince liman yolunda Romanya'dan gelen bir TIR üç kişi tarafından durduruldu. Kendilerini gümrükçü olarak tanıtan üç kişi, şoför T.O.'nun çantasındaki bin 100 euro ve özel eşyalarını gasp edip kayıplara karıştı. Gasp edildiğini fark eden T.O., polise giderek şikayetçi oldu. Çalışma başlatan ekipler, olayın olduğu saatlere ait Mobese kayıtlarını inceleyerek otomobilin plakasına ulaştı. Yapılan soruşturma neticesinde gasp olayına karışan şahısların daha önce Bursa ve İstanbul'da hırsızlık yapan Hüseyin G. (46) Sıdık T. (20) ve Harun D.(35) oldukları tespit edildi. Zanlılardan Sıdık T., Adana'da diğer iki zanlı İstanbul'da yakalanarak ifadeleri alınmak üzere Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Reklam
Reklam

Şahısların, hırsızlık yaptıkları 3 ilde de gümrük bölgelerine yakın noktalardaki TIR'ları durdurdukları ve bu yolla 5 TIR sürücüsünü dolandırdıkları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: