Yabancı uyruklu çanta hırsızları polisten kaçamadı

Beyoğlu'nda bir gün arayla iki ayrı iş yerinden müşterilerin çantasını çalan biri Faslı diğeri Tunuslu...

Beyoğlu'nda bir gün arayla iki ayrı iş yerinden müşterilerin çantasını çalan biri Faslı diğeri Tunuslu iki zanlı, güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
Olay İstiklal Caddesi'nda bulunan biri lokanta diğeri kafeterya iki ayrı iş yerinde meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen görüntülerde önce bir lokantaya giren Fas uyruklu S.B. (41), ailece yemek yiyen şahısların yanına yaklaşıyor. Sandalyenin arkasındaki çantayı alan zanlıya Tunuslu B.H (47) gözcülük yapıyor. Zanlılar çantayı aldıktan sonra lokantadan uzaklaşıyor. İkinci olay da bir kafateryada gerçekleşti. Genç bir şahsın oturduğu masaya yaklaşan zanlı sandalyenin arkasındaki çantayı aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Bu olayın ardından güven timleri iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çevrede geniş çaplı araştırma başlatan güven timleri ikinci olayın üzerinden 3 saat geçtikten sonra iki zanlıyı kıskıvrak yakaladı.
Zanlılar Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz