YADEM Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi (YADEM) Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşlı Destek Merkezi, tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi (YADEM) Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşlı Destek Merkezi, tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle değerli büyüklerimizin yanında olduk. Beraber yürüyüş, egzersiz yapıp, yemek yedik. Bu önemli günlerinde beraber kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.
YADEM olarak, tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladıklarını dile getiren Karataş, “Değerli yaşlılarımız hayatın tecrübelerini zihinlerinde taşıyan kütüphaneler gibiler. Geçmiş ile gelecek arasında bir köprüler. Onların sayesinde sevmenin, sevilmenin, saygının, hürmet etmenin nasıl olduğunu öğreniyoruz. YADEM yaşlılarımızın evidir. Burada aldıkları hizmetleri onların mutluluğu için sunuyoruz. Bizler de onların evlatları olarak, hizmetlerimizi gönülden yapmaya devam edeceğiz. Sadece bir gün değil, her gün değerli yaşlılarımıza hizmet etmek bizim görevimiz. Bu vesile ile YADEM olarak, tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz