Yağışlarda Asfalt Çöktü

Adıyaman’da aşırı yağışlar nedeniyle TOKİ yolu üzerinde çöken asfalta belediye ekipleri kısa sürede müdahale ederek,...

Adıyaman’da aşırı yağışlar nedeniyle TOKİ yolu üzerinde çöken asfalta belediye ekipleri kısa sürede müdahale ederek, yeniden dolgu yaptı.

Gece boyu Adıyaman’da etkili olan yoğun yağmur yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. TOKİ Yolu üzerinde yağmur suyu kolektörleri, asfaltın çökmesine neden oldu. Yoğun yağmur yağışı nedeniyle 2 metre uzunluğunda, 1,5 metre genişliğinde asfalt iki metre kadar çöktü. Çökmenin meydana geldiği yerde bulunan doğalgaz borusunun zarar görmemesi farklı bir tehlikenin ortaya çıkmamasına neden oldu. Çökmenin olduğu bölgeye belediye ekipleri kısa sürede gelerek, dolgu yaptı.

Reklam
Reklam

Diğer taraftan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, yağışlardan dolayı kirli suların kanalizasyon borularından geri teptiğini ve mağdur olduklarını dile getirdiler. Belediye ekipleri vatandaşların şikayetini dinleyerek buradaki soruna da müdahale etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: