Yağlıdere Belediye Başkanı Kırhasanoğlu:

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, halka verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, halka verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kırhasanoglu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görevde olduğu üç yıllık dönemde önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini, halkın hak ettiği hizmetleri ayaklarına götürdüklerini belirtti.

Üç yıllık süreçte özellikle yol ve işçe suyu çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Kırhasanoğlu, "Göreve geldiğimizde ilçemizde iki kez sel afeti yaşandı. Bu kapsamda önemli çalışmalarımız oldu. Bu tür afetlerde ilçemizin zarar görmemesi için üç derede, ıslah çalışmaları yaptık. Ayrıca, ilçemizde kaynak içme suyu sıkıntısını çözdük" dedi.

Reklam
Reklam

Kırhasanoğlu, ilçede futbol sahası, düğün salonu, otogar, meslek yüksekokulu inşaatı, ana okulu gibi yatırımları da hayata geçirdiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Halkımıza verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmet için Ankara'dan ne talepte bulunmuşsak hepsini aldık. Çalışmalarımızın tamamını ilimiz milletvekillerinin desteğiyle hayata geçirdik. Özellikle AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin büyük desteklerini gördük. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Yağlıdere'ye üç yıl gibi kısa bir sürede yapılanları kimsenin yapamayacağını iddia ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: