Yağlıdere Belediye Başkanı Kırhasanoğlu: "Yağlıdere'yi hak ettiği yere taşıyacağız"

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu , Yağlıdere'yi hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu , Yağlıdere'yi hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Kırhasanoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yağlıdere'yi geliştirmenin, güzelleştirmenin ve yaşanabilir bir yer haline getirmenin görevleri olduğunu belirtti.

Yapılacak hizmetleri ilçe halkıyla müzakere halinde, fikir alışverişinde bulunarak yapacaklarını ifade eden Kırhasanoğlu,"Dünya değişiyor, gelişiyor Türkiye'de bu değişime ayak uyduruyor. Yağlıdere olarak bu hızlı gelişim ve değişime ayak uydurmak zorundayız. Gelişmemişlik Yağlıdere'nin kaderi olmamalıdır. Yerel seçimler öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Sevdalısı olduğumuz bu ilçenin hep hayal ettiği noktalara taşımanın azmi inancı ve kararlığı içerisinde ilçemiz için yapılması gereken her şeyi yaparak Yağlıdere'yi hak ettiği yere getirmeye gayret edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: