Yağlıdere Belediye Başkanı Kırhasanoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a Teşekkür

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede toplu açılışı gerçekleştirilen yatırımlar için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede toplu açılışı gerçekleştirilen yatırımlar için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Aralık 2013 Pazar günü Başbakan Erdoğan'ın Giresun'da toplu açılış törenine katılarak il genelindeki yatırımların açılışını gerçekleştirdiğini hatırlattı. Açılışı gerçekleştirilen yatırımlar arasında Yağlıdere Belediye Hizmet Binası, Yağlıdere Yumurcak Anaokulu, Yağlıdere Anadolu Lisesi'nin de yer aldığını ifade eden Kırhasanoğlu, "Yağlıdere ilçemizin hak ettiği hizmeti alabilmesi için AK Parti döneminde göreve talip olduk ve seçildik. Çalışmalarımız planladığımız projelerle hayata geçti. 4,5 yılda ilçemiz çok büyük yatırımlar aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz