Yağlıdere Devlet Hastanesi'nde "Eliza" Hizmete Girdi

Yağlıdere Devlet Hastanesi'nde çeşitli tetkiklerin yapılabilmesi amacıyla alınan "Eliza" cihazının hizmete girdiği bildirildi.

Yağlıdere Devlet Hastanesi'nde çeşitli tetkiklerin yapılabilmesi amacıyla alınan "Eliza" cihazının hizmete girdiği bildirildi.

Yağlıdere Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Tarık Çubukcuoğlu, AA muhabirine, gelişen teknolojiyle birlikte daha gelişmiş cihazlara ihtiyaç duyulduğunu anlattı.

Hastalara daha kaliteli hizmet vermek ve doğru teşhisler yapabilmek için hastanelerin çağdaş ve ileri teknolojilerle donatılmaya çalışıldığını ifade eden Çubukçuoğlu, şunları söyledi:

"65 bin liraya mal olan Eliza cihazı ile hastalıkların tedavileri daha hızlı bir şekilde yapılması sağlanacaktır. Eliza cihazımız aynı anda 75 ayrı testi yapılabilmektedir. Cihaz ile birlikte tetkikleri daha güvenli ve hızlı bir şekilde yapılacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Aytekin Özdemir / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: