Yağlıdere Feshane’ye Hazır

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, "Yağlıdere Feshane'ye hazır" dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, "Yağlıdere Feshane'ye hazır" dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 2-5 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek 7. Giresun Günleri etkinliklerine katılacaklarını söyledi.

Etkinlik hakkında kısa değerlendirme yapan Kırhasanoğlu butür yöresel etkinliklerin Giresun iline ve ilçelerine katma değer kattığını gerek truzim gerek marka olma yolunda ilerlemesine vesile olduğunu söyleyen Kırhasanoğlu ilçelerin yöresel yemekleri ve kültürel değerlerini dünyaya tanıttığı bu yöresel etkinlikte yer almasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu tarafından düzenlenen Taksim yürüyüşü ve 7.Giresun Günleri etkinliğine en iyi şekilde katılarak ilçeyi en iyi şekilde tanıtacaklarını belirtti.

Etkinliklerin, ilçenin tanıtımı için çok iyi bir fırsat olduğuna değinen Kırhasanoğlu, bu yönde her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: