Yağlıdere Müftüsü Ulusoy'a Veda Programı

GİRESUN (AA) - Ankara'nın Bala ilçesine atanan Yağlıdere İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy için Yağlıdere'de veda programı düzenlendi. 

Ankara'nın Bala ilçesine atanan Yağlıdere İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy için Yağlıdere'de veda programı düzenlendi. Ulusoy, Mustafa Kemal İlkokulu'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede 11 Kasım 2007'de başladığı görevinden tayin nedeniyle ayrıldığını söyledi. Yağlıdere'de bir veya iki yıl kalmayı planladığını ancak güzel günler geçirdiği 6 yıla yakın bir süre görev yaptığını belirten Ulusoy, şunları dile getirdi: "Beni burada tutan Yağlıdere'nin coğrafi yapısı değil, sizlerin sıcaklığı, yakınlığıydı. Veda konuşmaları hüzünlü olur ama ben değişimin gerektiğine inanıyorum. Tabi sizlerden ayrılacak olmamıza da üzülüyorum. Ama bir yandan da sevinçliyim. 12 yıl önce ayrıldığım Ankara'ya geri dönüyorum. Burada kaldığım süre içinde başarılı olduğum yerler var, başarısız olduğum yerler var. Başarılı olduğum yerlerde hepinizin katkısı mevcut. Ne yapmak istediysek halkımızı arkamızda bulduk. 6 katlık Kuran Kursu projesi bitmek üzere. 15-20 gün içinde belediyeden inşaat ruhsatının alınacağını sanıyorum. İnşallah bizden sonra gelecek kardeşlerimiz bu hizmeti tamamlar." Programa Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, Garnizon Komutanı Mehmet Verim, İlçe Emniyet Amiri Turgay Cengiz, Artvin İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın, bazı ilçe müftüleri daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz