Yağlıdere'de, Afet Konutları Kura Çekimi Töreni

Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce Yağlıdere ilçe merkezinde yapımı devam eden 3 bloklu 30 dairelik afet konutlarının

Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce Yağlıdere ilçe merkezinde yapımı devam eden 3 bloklu 30 dairelik afet konutlarının hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekim töreni düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonundaki törene Yağlıdere Kaymakamı İsmail Özkan, Yağlıdere Noteri Filiz Ekizoğlu ile afetzedeler katıldı.

Kaymakam İsmail Özkan, kura çekiminde yaptığı konuşmada, 1998-2000-2009 yıllarında ilçenin Ortaköy, Sınır, Kanlıca, Akköy ve Günece köylerinde meydana gelen afetler sebebiyle hak sahibi olan 30 aile için yapımına başlanılan 3 blok ve 30 daireden oluşan konutların hak sahipleri belirlenmesi için noter huzurunda kura çekim töreni düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Özkan, afetzede vatandaşlarımız için önümüzdeki aylarda anahtar teslim töreni yapılacağını belirterek, "Afetten etkilenen vatandaşlarımız standartları gayet yüksek ilçe merkezinde güzel yaşanabilir güzel bir ortam onları bekliyor" diye konuştu.

Muhabir : Aytekin Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: