Yağlıdere'de altyapı çalışmaları

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede altyapı çalışmalarının ihale ile yapımına başlandığını söyledi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede altyapı çalışmalarının ihale ile yapımına başlandığını söyledi.

Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç yıldır yoğun şekilde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon ve su şebekesinin değişimi için ihale yapıldığını belirtti.

Yakın dönemde başlanacak çalışma ile ilçenin alt yapısını bir yılda tamamlayacaklarını ifade eden Kırhasanoğlu, şunları söyledi:

"İlçemizde en büyük eksikliklerden biri altyapıdır. İlçemize yapılacak en büyük yatırım bu yöndeki çalımalar olacaktır. Bu kapsamda tüm içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi yenilenecektir. Aynı zamanda çalışma yapılan yerlerin üst yapıları da tamamlanacaktır. Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: