Yağlıdere'de, Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'nu Tamamlayanlara Belgeleri Verildi

Yağlıdere Müftülüğü tarafından yürütülen, hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu"na

Yağlıdere Müftülüğü tarafından yürütülen, hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla düzenlenen "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu"na katılanlara belgeleri verildi.

Yağlıdere Müftüsü Yusuf Ulusoy, Merkez Camisi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, cami görevlilerinin Kur'an-ı Kerim okumaya yönelik bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla 10 Ekim-15 Kasım 2012 tarihleri arasında kurs düzenlediklerini söyledi.

Kursa 20 din görevlisinin katıldığını anlatan Ulusoy, "Daha önce düzenlediğimiz Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kurslarına 37 görevlimiz katılmıştı. Bu kurs ile birlikte 57 kişi Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'nu tamamlamış oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Program sonunda kursa katılanlara belgeleri verildi.

Muhabir: Aytekin Özdemir / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz