Yağlıdere'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

GİRESUN (AA) - Yağlıdere'de seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Yağlıdere'de seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Kaymakam Aydoğan, kaymakamlık salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, seçim kampanyası çalışmaları sürerken vatandaşların gereksiz yere rahatsız edilmemeleri gerektiğini söyledi. Siyasi partilerin ve adayların propaganda ile benzeri çalışmalarını hiçbir baskı ya da kısıtlamaya maruz kalmadan rahatça yapmalarının sağlanması gerektiğini belirten Aydoğan, "Seçim sürecinde asılan afiş, pankart, flama gibi malzemelerin çevre kirliliğine yol açmamasının sağlanması, seçime herhangi bir şüphe ve şaibenin karıştırılmasının önüne geçilmesi gerekmektedir" dedi. Toplantıya, İlçe Emniyet Amiri Turgay Cengiz, Garnizon Komutanı Mehmet Verim, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Davut Taşçı, İlçe Seçim Kurulu Müdür Vekili İsmail Hakkı Temel, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: