Yağlıdere'de, Yaz Kuran Kursları Başladı

Yağlıdere İlçesinde, yaz kuran kursları başladı.

Yağlıdere İlçesinde, yaz kuran kursları başladı.

Yağlıdere Müftüsü Yusuf Ulusoy, Merkez Camisinde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Ben Müslüman'ım' diyen herkesin öncelikle Kuran-ı Kerim'i ve İslam dinini öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Din Görevlisi Osman Turan ise öğrencilerin yaz kurslarında hem eğleneceğini hem dini bilgiler öğreneceğini vurgulayarak, "Arkadaşlarınızı yaz kurslarına davet edin. Her öğrenci bir arkadaşını kursa getirsin. Kursa gelmeyen hiçbir çocuk kalmasın" dedi.

Turan, hafta içi her gün 09.30 ile 12.30 saatleri arasında her yaştan öğrencinin katılabileceği kurslarda, Kuran-ı Kerim, itikat, ibadet, siyer, ahlak dersleri ile sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Aytekin Özdemir / Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz