Yağlıdere’ye Atık Su Arıtma Tesisi Yapılıyor

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, atık su arıtma tesisinin ilçede yapımına başlandığını bildirdi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, atık su arıtma tesisinin ilçede yapımına başlandığını bildirdi. Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisin ihalesinin yapılarak inşaat çalışmalarına başlandığını söyledi. Yağlıdere’nin kanalizasyon alt yapısını değiştirdiklerini hatırlatan Kırsahanoğlu, "Bu arıtma tesisi ile bu konudaki sorunlarımızı çözmüş olacağız. Bugüne kadar Yağlıdere’nin atık suyu dereye boşalmaktaydı ve bu da büyük sağlık ve çevre sorunlarına davetiye çıkarabilecek bir durumdu" dedi. Kırhasanoğlu, Giresun’un hiç bir ilçesinde arıtma tesisi bulunmadığını belirterek, şunları kaydetti: "Biz bunu bitirdiğimizde Giresun’da ilk olacak. Hatta Karadeniz Bölgesi'nde bile çok az tesis var. Milletimizden aldığımız enerjiyle çalışmaya, millete hizmet yolunda aşkla yürümeye devam edeceğiz. Daha güçlü, daha kalkınmış, daha müreffeh ve daha mutlu bir Yağlıdere için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz hizmet için buradayız ve Yağlıdere’yi en güzel, en temiz, en örnek ilçe konumuna yükseltmek için elimizden geleni yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: