Yağmur Altında Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Çorlu Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Çorlu Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs kutlamaları kapsamında 'Sağlıklı Yaşam' sloganıyla 5 kilometrelik yürüyüş yapıldı.

Çorlu Orion AVM arkasından başlayan yürüyüş, Çorlu Kaymakamı Hulisi Doğan, Çorlu CHP Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirel, ilçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ile öğrencilerin katılımıyla yoğun yağmur yağışıyla birlikte Cumhuriyet Parkına kadar devam etti. Cumhuriyet Parkı konuşan Çorlu Kaymakamı Hulisi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Çorlu Milletvekili Emre Köprülü yoğun yağmur yağışına rağmen yürüyüşe katılımın fazla olmasından dolayı teşekkür ettiler. 19 Mayıs etkinliklerinde gerçekleştirilecek olan halk konserinin okulların kapandığı hafta sonu yapılacağını belirttiler. Davul zurna eşliğinde oyunlar oynayıp alay çeken gençler Belediye Başkanını da aralarına alarak eğlendiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz