Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, hayır kermesi düzenledi

Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, dar gelirli öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Zafer Caddesi üzerinde...

Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği, dar gelirli öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla Zafer Caddesi üzerinde kermes açtı. Kermeste çeyiz malzemeleri, gıda ve el yapımı ürünler sergileniyor.

Kermesin açılışına, Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Aslan, eğitime gönül veren kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

Kermesin öğrenciler adına bereketli olmasını dileyen Aslan, "Burslardan yararlanacak öğrencilerin burs müracaat formunu doldurmaları gerekiyor. Bu formları inceleyerek, ihtiyacı olan öğrencilere destek vereceğiz. Tüm Kırıkkale halkını kermesimize davet ediyoruz. Kermesimiz bir hafta boyunca açık kalacak.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: