Yağmur, Fethiye’deki bazı evlerde su baskınlarına yol açtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağış Çiftlik beldesinde bazı evlerin su basmasına...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağış Çiftlik beldesinde bazı evlerin su basmasına neden oldu.

Beldede bulunan ve içerisinde yazlıkçıların kaldığı bir site tamamen sular altında kaldı. Site girişi ve içerisinde 30 santimetre yüksekliğinde sel suları birikti. Etkili olan yağışlardan beldedeki Kenan Evren Caddesi Barbaros Sokak'ta bulunan diğer evler de etkilendi.

Yağış nedeniyle evini su basan Hatice Uysal, bölgedeki kanalların taşması sebebiyle bir anda yağmur sularının yükseldiğini aktardı. Sabah saat 09.30 sularında evine su girmeye başladığını anlatan Uysal, evin içinde 10 santimetre yüksekliğinde su bulunduğunu söyledi. Apar topar evdeki eşyaları kaldırdıklarını ifade eden Hatice Uysal, “Az ileride bulunan kanal taştı. Kanal taşınca bizim evin de bulunduğu bölgeyi sel bastı. Etrafımızdaki bazı siteleri komple su bastı. Fakat buralarda kışın kalan olmadığı için şimdilik bir sıkıntı yok.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz