Yağmur Koleji öğrencilerinden Vali Özkan’a ziyaret

Şırnak’ta faaliyet gösteren Özel Yağmur Koleji'nin Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Kılıçaslan, okul yönetimi ve...

Şırnak’ta faaliyet gösteren Özel Yağmur Koleji'nin Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Kılıçaslan, okul yönetimi ve öğrenciler Şırnak Valisi Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Özel Yağmur Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Kılıçaslan’dan okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Özkan, okulun çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirdi.
Okulda görev yapan öğretmenlerin çok özverili olduğunu ifade eden Vali Özkan, tüm okul çalışanlarına ve Okul Aile Birliği'ne teşekkür etti.
Özel Yağmur Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Kılıçaslan ise Vali Özkan’a, kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ederek, faaliyetleri hakkında bilgi vererek, koleje davet etti.
Özel Yağmur Koleji Okul Müdürü Ali Kuyucu ise Vali Özkan’a okulun elde ettiği başarılan hakkında bilgi verdi. Kuyucu, geçen yıl sekizinci sınıf SBS okul puan ortalamalarının 453, 7.’inci sınıflar SBS puan ortamlarının ise 463 olduğunu kaydetti. Kuyucu, Türkiye’de en başarılı ilk 100 okul arasına girmeyi başardıklarını sözlerine ekledi.
Ziyarette İki öğrenci ise Okul Aile Birliği adına Vali Özkan’a bir buket çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz