Yağmur Öğretmen, Çankaya Köşkü'ne Çıkıyor

Niğde'de yılın öğretmeni seçilen Hatice Yağmur, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Ankara'ya davet edildi.

Niğde'de yılın öğretmeni seçilen Hatice Yağmur, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Ankara'ya davet edildi.

Alay Beldesi'ndeki Alay İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Yağmur'u, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici sınıfında ziyaret etti.

Ekici, Yağmur öğretmenin sosyal hayatındaki çalışmaları ve fedakarlığıyla örnek bir öğretmen olduğunu söyledi.

Yağmur'un yılın öğretmeni seçildiğini hatırlatan Ekici, "Fedakar, her şeyini eğitim ve öğretime adayan öğretmenlerimizle çalıştığımız için gerçekten çok şanslıyız. Onlarla gurur duyuyoruz. Hatice Yağmur, 'kalem tutamaz' diyenlere inat azmini ve başarısını göstermiştir. Kendisini kutluyorum. Niğde'yi temsil etme görevi kendisine verilmedi, kendisi bu görevi aldı" dedi.

Reklam
Reklam

Yağmur ise, bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Mili eğitim müdürümüzün beni ziyarete gelmeleri çok mutlu etti. Yaşantımda ve meslek hayatımda iki noktaya dikkat etmeye çalışıyorum. Birincisi sınıfımda ve hayatımda gerçekten her şey sevgiyle başlasın istiyorum. İkincisi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Sadece sınıfta 29 harf öğreten öğretmen, öğretmen değildir' sözünü kendime düstur edindim. Hayatımın her aşamasında öğretmen olduğumu unutmadan yaşamaya çalışıyorum" diye konuştu.

Muhabir: Betül Abbak / Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: