Yağmur yağarken dua yaptılar

Alaplı Çamlıbel Köyü halkı yağmura rağmen mezarlıkta dua yaptı

Alaplı ilçesi Çamlıbel Köyünde arife günü köy mezarlığında gerçekleştirilen toplu dua programına yağmura rağmen bu yıl da katılım yoğun oldu.

Çamlıbel Köyü halkı her dini bayramda köy mezarlığında toplu dua programı gerçekleştiriyor. Bu yıl da Kurban bayramı öncesinde gerçekleştirilen toplu dua programına köylü vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yağmur devam ederken vatandşalar mezarlığa şemsiyeleri ile gelerek dua yaptılar.

İkindi namazına müteakip gerçekleştirilen programa Köy imamı Sercan Gökyar, diğer illerden gelen vatandaşlar ile köy halkı katıldı.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar yakınlarının kabri başında dua ederken, Cami imamı Sercan Gökyar, Hafız İsmail Turan Yasini Şerif ve Kuranı Kerimden sureler okudular. Duayı ise Köy imamı Sercan Gökyar yaparak böyle bir günde köydeki tüm vatandaşların bu duaya katılarak güzel birliktelik oluşturduğunu söyledi..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz