Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Öğrencileri Tiyatro İle Buluşturdu

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler, İlköğretim Okulu öğrencilerini tiyatro ile buluşturdu.Eti Çocuk...

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler, İlköğretim Okulu öğrencilerini tiyatro ile buluşturdu.

Eti Çocuk Tiyatrosu'nun İl Kültür ve Turizm Müdürlülüğünde gösterime sunduğu tiyatro oyununa, hayatında hiç tiyatroya gitmemiş ilköğretim okulu öğrencilerinden 40 öğrenciye tiyatro izleten Toplum Destekli Polisler, 'Çizmeli Kedi' adlı çocuk oyununa getirdi. Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş, "Daha önceden 'Sevgi Çiçekleri' projesi kapsamında, bu zamana kadar hiç sinema salonunda sinema izlememiş çocuklara yönelik çeşitli uygulamalar yaptık. Bu etkinliğimizde ise farklı olarak çocuklara güzel bir tiyatro oyunu izlettirmek istedik. Bunu da yaparken tespit ettiğimiz öğrencilerin daha önce hiç tiyatro izlememiş öğrencilerden olanları tercih ettik. Öğrencilere tiyatro izletmenin yanında polis ile yakınlaşmalarını ve diyalog kurmalarını istedik. Çünkü bu uygulamada azami başarı elde etmek istiyoruz. Çocuklarımızı sosyal imkanlar ile tanıştırmak ve yüzlerini güldürmek bizim en büyük amacımız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Tiyatroya ilk kez gelen çocuklar, izledikleri tiyatro oyununu ve ortamı çok beğendiklerini, kendilerini okullarından alarak tiyatro salonuna getiren ve yakından ilgilenen polislere teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: