Yahyalı' Da Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. ...

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

100 Yıl Mahallesi Kayseri Caddesi Taşköprü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişi ve yoldan geçen 2 kişi yaralandı. Kadir Dıvarcı idaresindeki 38 D 8005 plakalı kamyonetle bahçesindeki su motorunu tamirden geldiği öğrenilen aracın yolda taklalar atarak bir bahçe duvarına çarparak duran araçta bulunan Kadir Dıvarcı(40) Mustafa Sarıkaya (42) Ali Burcu (14) yaralanırken, Bayraktar Burcu (55) ağır yaralı olarak sevk edildiği Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Bu arada aracın duvara çarptığı anda duvardan kopan parçaların isabet ettiği Mustafa Bayraktar'la(55) eşi Perihan Bayraktar (50) yaralandı.

Yaralılar Yahyalı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: