Yahyalı Kaymakamı Polat'tan LYS Birincisine Altın

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat,  2013 LYS'de Nevşehir birincisi olan Yahyalılı Berna Yeniçeri'ye altın hediye etti. 

Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, 2013 LYS'de Nevşehir birincisi olan Yahyalılı Berna Yeniçeri'ye altın hediye etti. Kaymakamlık makamındaki törene, Nevşehir Fen Lisesi'nden mezun olan Yeniçeri'nin ailesi ve arkdaşları katıldı. Polat, burada yaptığı konuşmada, Yahyalı'dan Nevşehir Fen Lisesi'ni kazanmanın hiç kolay olmadığını ama insanın azmedince her şeyi başarabileceğini söyledi. Yeniçeri'ye eğitim hayatında başarılar dileyen Polat, altın ve çeşitli kitaplar hediye etti. Türkiye sıralamasında 349. olan Yeniçeri Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: