Yahyalılı Hacı Hasan Efendi Dualarla Anıldı

Yahyalı'nın manevi büyüklerinden Merhum Hacı Hasan Efendi, vefatının 26. yılında Kavacık Kalender Camii'nde öğle namazının...

Yahyalı'nın manevi büyüklerinden Merhum Hacı Hasan Efendi, vefatının 26. yılında Kavacık Kalender Camii'nde öğle namazının ardından dualarla anıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren camiyi dolduran Hacı Hasan Efendi'nin sevenleri, mevlithanlar ve hafızlar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve mevlidi dinledi. Programda konuşan İlahiyatçı Ali Ramazan Dinç Hocaefendi, "Kutlu Doğum ayı içerisinde bulunduğumuz günlerde anma programı düzenliyoruz. Hacı Hasan Efendi, peygamber aşığıydı, hak dostuydu. Ülkemizin dört bir tarafından gelen sevenleriyle bizi bir araya getirdi." dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan hatim duasının ardından, ilçe dışından gelen misafirlere yemek ikramı yapıldı. Hacı Hasan Efendi'yi anma programının bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz