Yahyasaray Sulama Birliği Başkanı Durak Karaca:

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi Yahyasaray Sulama Birliği Başkanı Durak Karaca, hedeflerinin 50 bin dekar alanı sulamak...

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi Yahyasaray Sulama Birliği Başkanı Durak Karaca, hedeflerinin 50 bin dekar alanı sulamak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta Yahyasaray Sulama Birliği Başkanlığına seçilen Durak Karaca, 34 bin dekar sulama sahası olan Yahyasaray Sulama birliğinde ekim sahası gittikçe düştüğünü belirterek, “Biz sulama alanını genişletmek için kapalı sulama sistemi kurulması yönünde çalışma başlattık. Önümüzdeki yıl ödeneğinin çıkmasını beklediğimiz bu proje ile 50 bin dekar alanı sulayacağız. Sulama alanı genişledikçe çiftçimiz daha fazla ürün elde ederek gelirini artıracaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Hazırladıkları projeye birlik ve beraberlik içinde destek veren Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'e, AK Parti teşkilatına ve Karayakup Belediye Başkanı Necati Karaarslan'a teşekkür eden Karaca, amaçlarının çiftçilere destek olmak onların gelirini artırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: