Yakakent’e Spor Kompleksi Müjdesini Iftarda Verdi

AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı’nın iftar programına katılan Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe halkına...

AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı’nın iftar programına katılan Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe halkına müjde verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşen Köktaş, “Bakanımızdan aldığım bilgiye göre, Yakakent Kapalı Spor Salonu yapımı için para İl Özel İdaresi’ne aktarılmış durumda. İhalesi 2013 yılında yapılması planlanıyor. İlçemize yakışır bir spor kompleksi olacak." dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir coşku ile yapılan iftar programına AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, köy ve mahalle muhtarları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kurucuları, mahalle yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri, sandık yönetim kurulu üyeleri, sandık kurulu başkanları, müşahitler ve okul bina sorumluları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

İftar öncesi vatandaşların Ramazan’ını kutlayan Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile İl Başkanı Fuat Köktaş, bol bol sohbet etti. Yakakent’e müjdeyle geldiğini söyleyen İl Başkanı Fuat Köktaş, Bakan Kılıç’tan aldığı bilgiye göre Yakakent’e yakışır bir spor tesisi yapacaklarını kaydetti. TBMM’de oy birliği ile kabul edilen şehit yakınlarını ve gazileri ilgilendiren kanunun şehit ailelerinin birçok sorunu ortadan kaldırdığını da söyleyen Köktaş, "Şehit ailelerinin ve gazilerimizin hakları genişletilmiş ve mağduriyetleri sona erdirilmiştir. Kanun kapsamına giren şehit ve gazilere tazminat, maaşlarında artış, iki istihdam hakkı, faizsiz konut kredisi, ücretsiz ulaşım ve elektrik su indirimi gibi birçok hak getirilmiştir. Üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var. Veren olmayı hedefleyen çalışma sonucunda bugünlere geldik. Milletimizin sağduyusu çok önemli. Bizi bir arada tutan güç önemli. Bu duyguyu kaybetmediğimiz sürece tüm başarılar bizim." şeklinde konuştu.

"76 MİLYON HEP BİRLİKTE KAZANIYOR"

Reklam
Reklam

4 yıl önce 101 milyar dolar olan Türkiye ihracatının geçen yıl 152,5 milyar dolara çıktığını hatırlatan Başkan Fuat Köktaş, "Türkiye geçen yıl dünyada ihracatını en fazla artıran ikinci ülke oldu. O gün bugündür gidilmedik ülke, görüşülmedik üst düzey yönetici kalmazken, iş adamlarımız dünyada adeta karış karış gezmedik ülke bırakmadı. Eğitimden sağlığa, adaletten ulaşıma Türkiye'de 80 yılda yapılan hizmetlerden fazlasını ülkeye kazandıran AK Parti iktidarı sadece hizmetlerle dolu 10 yılı değil ülkenin kötü kaderi haline gelmiş ekonomik ve siyasi istikrarsızlığı da geride bırakmıştır. Türkiye'de güvenin ve istikrarın hakim olduğu, kalkınmanın, demokratikleşmenin, özgürlüklerin alabildiğine genişlediği bir 10 yılı 76 milyon doyasıya yaşıyor. AK Parti ile milletimiz kalkınıyor, ülkemiz kalkınıyor. 76 milyon her birlikte kazanıyor." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: