Yakakent’te Asansörler Mmo’ya Emanet

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Canik, İlkadım, 19 Mayıs, Tekkeköy ve Havza İlçe Belediyelerinden...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Canik, İlkadım, 19 Mayıs, Tekkeköy ve Havza İlçe Belediyelerinden sonra Yakakent Belediyesi ile de “İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri” hakkında protokol imzaladı.

Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar tarafından belediye binasında imzalandı. İmzalanan protokol gereği; asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalıştığını tespit etmek için Yakakent Belediyesi sınırları içerisinde bulunan binalardaki asansörlerin, protokol süresince kontrolleri Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube tarafından TSE 81-1 veya 81-2 standartlarına göre gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

İmzalanan protokolle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, güvenli kent güvenli yaşam için Yakakent Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde yeni bir adım daha attıklarını, asansörlerin güncel hayatta yoğun kullanılan bir ulaşım aracı olduğunu ve muhtemel kazaların önüne geçebilmenin ancak etkin bir denetimle mümkün olacağını, yapılan protokollerle MMO Samsun Şube’nin kontrol ağının genişlediğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: