Yakalanan gençlerin kollarındaki enjektör izleri dikkat çekti

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. 17'si kadın 57 kişinin gözaltına...

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. 17'si kadın 57 kişinin gözaltına alındığı operasyonda polis kameralarına yansıyan görüntüler uyuşturucunun kötü yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.
Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Bürosu ekipleri, iki gün önce ''torbacı''diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik merkez Yüreğir ilçesindeki Ulubatlı Hasan mahallesine baskın yaptı. Cono aşiretine mensup 60 ayrı adrese yapılan baskınlarda dedektör köpekleri uyuşturucu aradı. Aramalar sırasında uyuşturucu kullandıkları belirlenen gençlerin kollarındaki enjektör izleri de dikkat çekti.
Polis, havadan da takip ederek kaçmalarına fırsat vermediği torbacıları mahalleden çıkarırken de güçlük çekti. Üç otobüse bindirilen uyuşturucu satıcıları adli tıp kurumuna götürüldü. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki sorguları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz