Yakamoz Beach’te Buz Şov

Sıcaklıkların 52 dereceyi bulduğu Antalya’da 'Robot Ali' olarak bilinen animatör Ali Ünal, plaja gelen misafirlere...

Sıcaklıkların 52 dereceyi bulduğu Antalya’da 'Robot Ali' olarak bilinen animatör Ali Ünal, plaja gelen misafirlere buz şov yaptı.

Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinin 2 numaralı plajı Yakamoz Beach’te yapılan buz şov, vatandaşların ve turistlerin büyük ilgisine neden oldu.

İlk defa buz yarışmasına katıldığını söyleyen Rus Anastasia Galkina, oyunun çok zor olduğunu ama güzel olduğunu söyledi. Buz üzerinden düşmemek için dengeni iyi sağlamak gerektiğini ifade eden Anastasia Galkina, “İlk defa buz yarışmasına katılıyorum. İkinci olsa yarışmayı kazanırdım. Her şey çok güzeldi, böyle oyunlar çok olsun istiyoruz. Sadece burada değil, her otelde olsun istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yarışma sırasında farklı gösteriler yaparak yarışmacıları heyecanlandıran Robot Ali de, her Pazar günü böyle etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Önümüzdeki pazar sadece kadınlar arasında dans yarışması yapacaklarını söyleyen Robot Ali, “Çok farklı Türkiye’de bir ilk olacak. Yarışma sonunda da hediyeler veriyoruz. İnsanları mutlu etmeye çalışıyoruz. Buz yarışmasını da sıcaklardan dolayı yaptık. İnsanlar ferahlasın rahatlasın dedik” şeklinde konuştu.

Bunun yanı sıra Antalya’da sıcaklık derecesi giderek arttığı için bazı oteller de, müşterilerini serinletmek için havuzlara buz attı. Otel yetkilileri, bazen de müşterilerine soğuk havlu dağıtarak, buzlu meyve ve içecek ikram etti.

Yapılan önlemleri çok beğendiklerini söyleyen otel misafirleri, keyifli bir tatil geçirdiklerini kaydetti.

Antalya’ya hiç beklenmeyen yükseklikte sıcaklık geldiğini belirten otel görevlisi, “Şu anda çöl sıcakları dediğimiz sıcaklar var. Haklı olarak bizim yeterli olmayan bir takım soğutma yöntemlerimiz oluyor ama en önemlisi, misafirlerimize 12 ile 3 arası havuzu kullanmamaları, gölgede kalmaları, güneşte fazla kalmamaları konusunda sürekli 4 lisanda uyarıyoruz. Aynı zamanda havuza buz atıyoruz, soğuk içecekler ikram ediyoruz, soğuk havlu dağıtıyoruz. Soğuk meyve ikram ediyoruz. Bunlar da misafirlerimizin memnuniyetini artırmış oluyor. Bu psikolojik olarak misafirlerimizi rahatlatan önlemlerdendir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: