Yakamoz Evleri'nde Daireler Belirlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, alt gelir grubuna yönelik projelerinden olan Yakamoz Evleri’nin daire belirleme kura çekimini...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, alt gelir grubuna yönelik projelerinden olan Yakamoz Evleri’nin daire belirleme kura çekimini gerçekleştirecek. Kura çekilişi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla 24 Temmuz Salı günü saat 11.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Büyükşehir iştiraklerinden olan Kent Konut, Yuvacık’ta yeni bir yaşam alanı oluşturduğu Yakamoz Evleri 9 blok 168 daireden oluşuyor. Toplam 140 daire için kura çekilişi yapılacak Yakamoz Evleri’nde 1 ve 2. bahçekatlarda olan toplam 12 dairenin satışı halen devam ediyor. Proje satışa çıkarıldığında engelli vatandaşlara öncelik tanınmış ve toplam daire adedinin yüzde 10’u oranında engellilere kontenjan ayrılmıştı.

Reklam
Reklam

Yeşilin ve mavinin tüm güzelliğini bir arada görebileceğiniz deniz manzarasına sahip olan Yakamoz Evleri projesinde ailelerin çocuklarını eğlendirebilecekleri oyun alanı, araçlara rahat ve güvenli park olanağı sağlayan açık oto park, site sakinlerine dinlenme imkânı sağlayan oturma alanları yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: