Yakutiye Belediye Başkanı Korkut:

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Halkın bize gelmesini beklemeden, ben halkın ayağına gidiyorum" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Halkın bize gelmesini beklemeden, ben halkın ayağına gidiyorum" dedi.

İlçe merkezinde bulunan iş merkezlerini gezerek esnaflarla sohbet eden Korkut, yaptığı açıklamada, fırsat buldukça esnafı ziyaret ettiğini ve sorunlarını dinlediğini belirtti.

Yaptığı sohbetlerde belediye hizmetlerinde eksiklik olup olmadığını esnafa sorduğunu belirten Korkut, şöyle konuştu:

"Halkın bize gelmesini beklemeden, ben halkın ayağına gidiyorum. Esnafımızı, dükkanları ziyaret ediyorum. Girdiğim iş yerlerinde hal hatır soruyorum, kalem hediye ediyorum. Belediyecilik anlamında bir eksikliğimiz, kusurumuz, aksaklık var mı- Bunları birinci ağızdan alıyorum. Bazen, ilgili birimlerimize telefonla talimat veriyorum, veya sorunun çözümü bazı kararların alınmasını gerektiriyor ise not alıyorum. Esnafı, iş yerlerini ziyaret etmenin bir avantajı da belediyeye gelmeyen, insanların ayağına gidiyorsunuz. Sorunu varsa belediyecilik anlamında, veya önerileri var ise onları alıyorsunuz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: