Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Kanlı eller emellerine ulaşamayacak

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Belediye Başkanı Ali Korkut, "Kanlı eller emellerine ulaşamayacak. Milletimiz bölünmeyecektir, kimin hesabı...

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Belediye Başkanı Ali Korkut, "Kanlı eller emellerine ulaşamayacak. Milletimiz bölünmeyecektir, kimin hesabı neyse kursağında kalacaktır." dedi.
Ali Korkut, Hakkari'de meydana gelen terörist saldırıyle ilgili açıklamasında "25 yıldır alçak ve kalleşçe bir saldırı sürüyor. Bu millet dün olduğu gibi bugün de acı içerisinde vatanı ve milleti için evladını feda ediyor. Bu karanlık ellerin arkasında kim varsa lanet olsun, bu katillere lanet olsun. Bu terörün arkasında olanlar şunu hiç unutmasınlar. Bu vatan için dün olduğu gibi bugün de ölmeyi bekleyen insanlar var. Terörden medet umanlara çağrı yapıyorum, akıttığınız kanda boğulacaksınız. Sanmayınız her alçak saldırınızda kazandığınızı, her alçak saldırı bizi daha güçlendirmektedir." şeklinde konuştu.
Öfkeyi nefrete bulayıp, milleti birbirine kırdırmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden Korkut, "Bu terörün ardında milleti birbirine düşürme, kardeşi kardeşe vurdurma taktikleri var. Ancak bu millet birlik ve dirliğini asla bir kenara bırakmayacaktır. Kanlı eller emellerine ulaşamayacak. Milletimiz bölünmeyecektir, kimin hesabı neyse kursağında kalacaktır. Türk milleti olarak, bütün alt unsurlarımızla birliğimizi daha da perçinleyeceğiz, ama asla alçak düşmana taviz vermeyeceğiz. Bir daha milletçe başımız sağolsun diyorum, Allah şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza da acil şifa diliyor, milletimize sabır diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz