Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'a Plaket

Erzurum Vefa Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a teşekkür plaketi verdi.

Erzurum Vefa Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a teşekkür plaketi verdi.

Korkut'u makamında ziyaret eden Babur, eğitimden kültüre halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet verdiklerini belirtti.

Yardımlaşma konularında da çalışma yürüttüklerini vurgulayan Babur, "Attığımız her adımımızda Belediye Başkanı Ali Korkut'un desteklerini gördük. İsmimizle müsemma olmak, vefa göstermek gerekir" dedi.

Belediye Başkanı Korkut da kapısı hayra açılan her kuruluşun yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Vefa Derneği gibi kapılarını hayra açan kurum ve kuruluşlarımıza destek veriyoruz, vereceğiz. Sivil yapılar olarak bu kuruluşlarımız, devletin veya belediyenin elinin uzanamadığı alanlara daha kolay ulaşabiliyor, hizmet verebiliyor. Benzer sivil yapıların olması, toplumumuz için de bir avantaj."

Konuşmaların ardından Babur, Belediye Başkanı Korkut'a plaket verdi.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: