Yakutiye Kent Meydanı, Lüks Araçların Şovuna Sahne Olacak

Motorlu araç tutkunlarını Erzurum’da bir araya getirecek Oto-Şov, başlıyor. Yakutiye Belediyesi ile Otolife Dergisi...

Motorlu araç tutkunlarını Erzurum’da bir araya getirecek Oto-Şov, başlıyor. Yakutiye Belediyesi ile Otolife Dergisi tarafından Yakutiye Kent Meydanında düzenlenecek oto şov 21-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Çeşitli marka otomobillerin sergileneceği oto şov, Erzurum için ilk olma özelliği taşıyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, tarihi Yakutiye medresesi çevresinde marka araçların şovunun ilginç olacağını söyledi.

Yakutiye Kent meydanında düzenlenecek oto şov, oto meraklılarının ilgisini de Erzurum’a çevirecek. Tarihi Yakutiye Medresesi’ni çevreleyen kent meydanında 4 gün sürecek oto şov Erzurum için olduğu kadar oto şov alanında da ilk olacak. Yakutiye Belediyesi işbirliğiyle Oto Medya Yayıncılık, Dergicilik, Organizasyonu OTOLIFE Dergisi tarafından düzenlenen 1. ERZURUM OTO SHOW etkinliği, başta otomobil sevdalıları olmak üzere motorlu araç tutkunlarını Erzurum Yakutiye’de bir araya getirecek. Otolife Dergisi Genel Koordinatörü Koray Başdüzen, tarihi bir mekanda araç sergilemenin farklı his olduğunu söyledi. Başdüzen, “Yıllardır çeşitli şehirlerde oto şovlar düzenliyoruz. Ancak ilk defa böylesine güzel bir meydanda tarihi mekanda şov düzenleyeceğiz. Bizim içinde, sergilenecek araçlar için de farklı olacak. Erzurum için organizasyon hazırlarken Yakutiye Kent Meydanı’nın görsellerini gördük ve büyülendik. Bizim için büyük bir heyecan” dedi.

Reklam
Reklam

KORKUT, ERZURUM HALKI BİR İLKİ YAŞAYACAK

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, oto şov için tarihi bir mekânın seçilmiş olmasının ayrıcalık olduğunu belirterek “İnsanımıza böyle bir şovu sunmak, halkımızın otomotiv sektörünün çeşitli model ve markalarını bir arada görmesini sağlamak güzel bir şey. Bizim içinde farklılık. Yakutiye Kent Meydanı Erzurum’un aranılan mekanı oldu. Her türlü etkinlik için Yakutiye Kent Meydanı aranılan yer oldu. İnsanımıza böyle bir güzelliği sunduğumuz için mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölge halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini bir arada sunmak olan 1.ERZURUM OTO SHOW 21 - 24 Haziran 2012 tarihleri arasında Yakutiye kent meydanında gerçekleşecek. Birçok dünya markasını ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri Erzurum halkına aynı noktadan sunacak organizasyon 4 gün süreyle devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: