Yakutiye Kent Meydanında Sema Gösterisi İlgi Gördü

Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen 2. si düzenlenen geleneksel “Temaşa-i Ramazan” etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu...

Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen 2. si düzenlenen geleneksel “Temaşa-i Ramazan” etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu Erzurum İlahi ve Sema ekibinin sunumu beğeni topladı.

Yoğun kalabalığın manevi bir hava içerisinde izlediği sema gösterisi nefes kesti. Erzurum İlahi ve Sema ekibinin gösterini Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin ve Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan’da izledi.

Yakutiye Belediyesi tarafından Yakutiye Kent Meydanında düzenlenen “Temaşa-i Ramazan” etkinlikleri çerçevesinde hafta sonu manevi rüzgarlar esti. Erzurum İlahi ve Sema ekibinin muhteşem gösterisi meydanı dolduran binler tarafından coşkuyla izlendi. Program, Hacivat ile Karagös gösterisi ile başladı. Ardından Erzurum İlahi ve Sema ekibi sahne aldılar. İlahiler ile başlayan asıl program Yakutiye Meydanında manevi rüzgarlar estirdi. İlahilerin ardından Sema grubu gösterisini sundu. Muhteşem bir gösteriye tanıklık eden Meydanı dolduran kalabalık, adeta gösteriyi nefes almadan izledi.

Reklam
Reklam

Gösteriyi izleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, etkinliklerin ramazanın ruhuna uygun olduğunu hatırlatarak “Bazı insanlar garip eleştiriler yöneltiyorlar. Belediyeler halka hizmet çabası içerisinde. Bizim yaptığımız da öyle. Yakutiye Kent Meydanında yapılan bütün etkinlikler Ramazan kültürümüze, manevi havaya ve milli geleneklere uygun olarak icra edilmektedir. İşte bugün olduğu gibi ilahi ve sema gösterisi eleştiriler için en güzel cevaptır. Yakutiye olarak halkın istekleri ve beklentilerine en iyi biçimde karşılık verme çabası içerisindeyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: