Yakutiye'de Belediye Hizmetleri

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, sokaklarda taş kaplama çalışması yaptıklarını bildirdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, sokaklarda taş kaplama çalışması yaptıklarını bildirdi.

Korkut, yaptığı yazılı açıklamada,17 mahallenin sokaklarında taş kaplama çalışması yaptıklarını belirterek, atıl durumdaki taşı ekonomiye kazandırdıklarını söyledi.

Çok sağlıklı olan taşın uzun ömürlü ve dayanıklı olmasının bir avantaj olduğunu dile getiren Korkut, "Erzurum gibi kaynakları kısıtlı olan şehirler için bulunmaz bir nimet. Ancak, taş kullanımında işçilik önemlidir. Mahalleleri, döşediğiniz taşların alt katının iyi beslenmesi, çimentoyla karışımlı kumla araların doldurulması gerekir. Estetik olarak mükemmel bir sonuç verir. Böylece şehrinize, mahallenize veya sokağınıza renk katarsınız" dedi.

Reklam
Reklam

Yakutiye'nin büyük bir bölümünü taşla kaplamak istediklerini anlatan Korkut, taş döşemenin asfalta göre daha ekonomik daha uzun ömürlü olduğunu vurguladı.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: