Yakutiye'de Park Yapım Çalışmaları

Yakutiye Belediyesi tarafından, içerisinde futbol, voleybol ve basketbol spor salonlarının bulunacağı park için proje hazırlandığı bildirildi.

Yakutiye Belediyesi tarafından, içerisinde futbol, voleybol ve basketbol spor salonlarının bulunacağı park için proje hazırlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, halı saha, oturma grupları, yürüyüş bantları, banklar, otopark alanları ve yeşil alanların bulunacağı bir park yapımı için proje hazırladıklarını belirterek, ilçe merkezinde yaklaşık 3 yıl içerisinde 15 park, 20 oyun alanı inşa ettiklerini ifade etti.

Kırmacı Mahallesi'nde 25 dönüm alan üzerine büyük bir pak çalışmasına başladıklarını vurgulayan Korkut, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Tortum yolu üzerinde 35 dönüm üzerine mesire alanı, Dumlu girişinde Nafiz Kotan mesire alanı ile birlikte Kırmacı Mahallesi'ne inşa edeceğimiz park şehre büyük katkı sağlayacak. Kırmacı Mahallesi'ne 25 dönüm alan üzerine park yapıyoruz. İçerisinde futbol, basketbol, voleybol için saha, kamelyalar, oturma grupları, yürüyüş bandı, banklar, otopark alanları, yeşil alanların yer alacağı park çevreyi güzelleştirecektir."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: