Yakutiyespor, U 15 Grupta İlk Galibiyeti Aldı

Yakutiyespor, Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Trabzon’da çıktığı ilk maçta galibiyetle tanıştı. Arhavispor’u 2-0...

Yakutiyespor, Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için gittiği Trabzon’da çıktığı ilk maçta galibiyetle tanıştı. Arhavispor’u 2-0 ile geçen Yakutiyespor U15, bir gün sonra oynayacağı Rize Belediyespor maçının ardından grup finaline çıkmayı hedefliyor. Yakutiyespor Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, Erzurum’un gençlerinin neleri başaracağının iyi bir yansımasını Trabzon sonuçlarının göstereceğini söyledi.

Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri için Trabzon’a giden Yakutiyespor U15 futbol takımı, grup elemelerine iyi başladı. Arhavispor karşısına çıkan Yakutiyespor U15 futbol takımı 15 ve 65’inci dakikalarda bulduğu 2 gol ile net bir skorla rakibini geçti. Yakutiyespor U15’in iki golünü de Ömer Teymur attı. Grupta Yakutiyespor’un diğer rakibi Rize Belediyespor. Yarını (bügün) bay geçecek Yakutiyespor Cumartesi günü Rize Belediyesop ile aynayacak. Rize engelini de aşarak grup finaline çıkmayı hedefleyen Yakutiyespor U15 futbol takımı, ardından Türkiye finallerine katılma hedefi güdüyor.

Reklam
Reklam

Erzurumlu gençlerin neleri başarabileceğinin iyi bir göstergesinin Yakutiyespor’un U13, U14, U15, U17, U19 futbol takımları olduğun belirten Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, “Grupta iyi bir başlangıç yaptık. Çocuklarımız inşallah Rize’yi de geçerek grup finali oynayacaklar. Bu başarılar tesadüf değil. Belediye Başkanımız Ali Korkut’un gençliğe uzattığı elin geri dönüşüdür bu. Erzurumlu gençlere güvenip fırsat tanıdığınızda neler yapabileceğinin en somut göstergesi. Onları seviyoruz, başaracaklarına inanıyoruz. Belediye Başkanımız Ali Korkut’un desteği, bizim çabalarımız ile inşallah bu çocuklar yarının büyük futbolcuları olacaklardır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: