Yalandan (GÜYA) Nefret Eden Kadınların Söylediği 11 Muntazam Yalan!

Makyaj yapıyoruz, silikon taktırıyoruz, saçları boyatıyoruz, topuklu giyiyoruz. Sonra da ''gerçek erkek kalmadı'' diye ağlıyoruz. Biz buyuz!

Dedikoduyu sevmem, yapanı da sevmem!

Hadi gerçekten oldu da kimseye, kimsenin hakkında konuşturmuyor ve konuşmuyor diyelim ki bu imkansız.... Bir şekilde öğrendiği dedikoduları ne yapar eder etrafa duyurur. Gerekirse sahte sosyal medya hesapları açar bildiklerini anlatır. Bu tiplerin en yakın arkadaşları genelde ağızlarında bakla ıslanmayan tiplerdir ve ne duyarlarsa onlara anlatırlar ki bir an önce yayılsın. Dedikodu kadının doğasında vardır. 'Benim işim olmaz' diyen bütün kadınlar dedikodu yapmış ve yapacaktır.

Reklam
Reklam

Benim için maddiyat değil kişilik önemli!

Yav he he! Diyelim ki bu söylemdeki bir kadın fakir bir yiğide aşık oldu ve ilişki yaşıyor. Aşk yavaş yavaş bitmeye başlarken fakir gencin parasızlığı da batmaya başlar. Arabalı, lüks mekanlara giden erkeklere hayran olunur, zengin sevgilisi olan kız arkadaşlar kıskanılır ve fakir sevgiliyi şutlama çabaları başlar. Ne hikmetse de fakir eski sevgili ilişkiden hemen sonra zenginleşir.

İlişkilerimde çok seçiciyim!

Hmm oks! Huysuzluk ve çirkinlik abidesi hanım ablalarımızın en çok kullandığı yalanlardan bir tanesidir. Kendilerine olan sonsuz güvenlerinden oluşan şımarıklıklarıyla bütün erkekleri bezdirmiş ve kendinden uzaklaştırmış bu tipler olağan yalnızlıklarını bu bahane ile örtbas etmeye çalışırlar.

Not: Çirkini öpmemişler o da kendini namuslu sanmış!

Yok bir şey!

Bu yalanı duyduğunuzda mümkünse ölü taklidi yapın! Yalanların en tehlikelisidir. Kesin pek çok şey vardır ve bu sizinle alakalı kurdukları şeylerdir. KAÇIN!

Seni başka bir erkek için terk etmiyorum!

Standart giden ilişkinizde kadın tarafı bir anda ayrılmaya karar veriyor ve bu cümleyi kuruyorsa. Geçmiş olsun. Yenge boynuzları fena geçirmiş! Bir kadın eğer ilişkisinde darp, aşağılanma gibi küçük düşürücü durumlar varsa ilişkisini çat diye kestirip atabilir. Ama eğer ilişki normalken bunu yapıyorsa kesin başka birisini bulmuştur. Kısaca bu cümlenin sahibi kadın bir erkeği terk etmeden önce mutlaka bir başka erkekle bağlantıya geçmiştir bile.

Reklam
Reklam

Sen ikincisin!

Cinsel ilişki olsun, aşk olsun ve hatta gidilen bir mekan olsun siz zaten hep ikincisinizdir. Evet, belki gerçekten 2. aşkı olabilirsiniz ama diğer deneyimlerde araya kaynayan çerezler her zaman ört bas edilir.

Hemen bir bakıp çıkacağım!

En az 30 dakika sürer o hemen bakıp çıkmalar. Çünkü bir kadın ihtiyacı olan şeye odaklanmak yerine radarları açar ve her şeyi filtresinden geçirerek aslında pek çok şeye ihtiyacı olduğuna karar verir. Sonrası malum...

O kızın nesini kıskanayım?!

Her yerini ve her şeyini! Sırf gururuna yediremediği için evet, o kızı kıskanmadığını savunur ama içten içe kıskançlıktan çatlar. Bu yalanı duyduğunuzda üzerine gitmeyin ve bırakın hazmetsin!

Bakireyim!

Bekaretin hala cinsel organda olduğunu sanan iq seviyesi çok gerilerde kalmış bazı kızlarımızın sıkça kullandığı bir yalandır. Sevişir, öpüşür her şeyi yaparlar ama sorsan bakiredirler.

Sensiz yaşayamam!

Yaşıyoruz efendim yaşıyoruz. Sizsiz de çok güzel, pek güzel, daha güzel yaşıyoruz. Belki ilk zamanlar üzülüyoruz, özlüyoruz ama hoooop bir başkasını bulunca unutuyoruz! (Gerçekten aşık olduğumuz kişiler hariç)

Reklam
Reklam

Saçmalama be ne işim olur?!

Bu yalanı söyleyen kadının içinde ne fırtınalar esiyordur, ne kasırgalar ahlaki duygularını alıp nerelere götürüyordur kim bilir.

Genelde kullanıldığı yerler;

Kankasının eski sevgilisiyle adı çıktığında

İlişkisi varken bir başkasından hoşlandığı düşünüldüğünde

Laf taşımaması için ikaz edildiğinde