Yalçın Topçu: Millete hizmet ederek, Allah'ın rızasını kazanmak istiyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Biz hakkın, adaletin, güvenliğin, özgürlüğün ve siyasetin...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Biz hakkın, adaletin, güvenliğin, özgürlüğün ve siyasetin sağduyusu olarak yola çıktık. Millete hizmet ederek, Allah'ın rızasını kazanmak istiyoruz." dedi.
Topçu, partisinin Aksaray mitinginde vatandaşlara seslendi. Topçu, terör ve ekonomi politikaları nedeniyle hükümeti eleştirdi. İdam cezasının yeniden gelmesi gerektiğini savundu. Topçu, "Azan terör canımızı yakıyor, ekonomik terör belimizi büküyor. Bunlar ne Kandil'i söndürebildi ne İmralı'yı susturabildi. Artık bu millet Kandil'i söndürecek, İmralı'yı susturacak." dedi.
BBP'nin Anadolu’da ikinci parti olduğunu kaydeden Yalçın Topçu, "Demiryolu neden Aksaray’a gelmedi? Karayolu neden üç şerit değil? Tarım ve hayvancılık şehri olan Aksaray neden marka olamadı? Bunları oy verdiğiniz ve meclise taşıdığınız partilere sorun. Türkiye’nin çılgın projelere değil, uygulanabilir projelere ihtiyacı var." diye konuştu.
Meydanlarda birbirlerine küfür ederek siyaset yapan partileri milletin denediğini, bu liderlerin siyasetteki seviye ve üslubu yerlerde süründürdüğünü vurgulayan Topçu şöyle konuştu: "Biz hakkın, adaletin, güvenliğin, özgürlüğün ve siyasetin sağduyusu olarak yola çıktık. Millete hizmet ederek, Allah'ın rızasını kazanmak istiyoruz. Hiç kimse mevcut saltanatına bakarak böbürlenmesin, hiç kimse mevcut haline bakarak gururlanmasın, sular gelince balıklar karıncaları yermiş, sular kesilince de karıncalar balıkları yermiş. Biz siyasette gideceğimiz yere dik durarak, doğru söyleyerek gidiyoruz. Artık bu millet gönlündeki sevgiyi sandığa yansıtacak. Siz üzerinize düşeni yapın, vereceğiniz bir tek oyda 40 hesap yapmayın. İnandığınız Büyük Birlik Partisi’ne oyunuzu verin.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz