Yalnız bırakmadık

Gümüşhanespor antrenörü Aykan Atik, Sinan Bayraktar'ın istifasının ardından, hocamızın isteği doğrultusunda takımı yalnız bırakmadık dedi.

Gümüşhanespor antrenörü Aykan Atik, teknik direktör Sinan Bayraktar'ın istifasının ardından, hocamızın isteği doğrultusunda Gümüşhanespor'u yalnız bırakmadık dedi.

Hacettepe maçı öncesi sarı kart cezalısı oyuncular ve sakatlıklar sebebiyle bazı sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Atik, "umarım Hacettepe maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtır ve puan ya da puanlarla Ankara'dan döneriz." diye konuştu.

Antrenör Atik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kötü geçen iki haftanın ardından oyuncularımızı motive ederek, Manavgat maçına hazırladık ve galip geldik. Gümüşhanesporun yeniden bir seri yakalayarak çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Biz şampiyonluk yarışında var olacağız. Manavgat maçı güzel günlerin yakalayacağımız serinin ilk maçı oldu diyebiliriz. Hacettepe maçı bizim için zor geçecek, zira sarı kart cezalısı ve sakat oyuncularımız da fazla. Onların yerine forma giyecek arkadaşlarımız onları aratmayacak ancak yine bu müsabaka kolay geçmeyecek. Kötü günleri artık geride bırakmak istiyoruz, takımın moralide Manavgat maçıyla birlikte yeniden yerine geldi. Çıkışımız sürecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz