Yalova Afete Hazırlanıyor

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) tarafından Paşakent'te düzenlenen eğitimleri tamamlayanlar sertifikalarını aldı.MAG-DER, mahalle yapılanmaları...

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) tarafından Paşakent'te düzenlenen eğitimleri tamamlayanlar sertifikalarını aldı.

MAG-DER, mahalle yapılanmaları ve eğitimlerini kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda Paşakent Mahallesi'nde oluşturulan yapılanmanın eğitim süreci de tamamlandı. Eğitim alan MAG'lara düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı. Uygulama Oteli'ndeki sertifika töreninde konuşan MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam, "Gönüllülük hayatı daha çok sevmektir. Çözümü başkasından beklemek değil, bireysel gücünü çözüm bulmak için kullanmaktır. Gönüllülük mutluluktur, bilinçtir, sorumluluktur, huzurdur. Gönüllülük başkasını mutlu etmenin en büyük mutluluk olduğunu fark etmektir. Gönüllülük güveni, dürüstlüğü, paylaşmayı öğretebilmektir. Gönülülük çalışmalarımızda bize yapılan her hizmet halka yapılan hizmettir" dedi.

Reklam
Reklam

Ardından Paşakent Mahallesi'nde 36 saat süren eğitimleri başarıyla tamamlayan MAG'lara sertifikaları verildi. Yine Yalova İtfaiye Müdürü Bekir Kaş ve İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Bora Yalçın'a da MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: