Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Bağlarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi şu anda bizim birinci önceliğimiz" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Bağlarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi şu anda bizim birinci önceliğimiz" dedi.

Başkan Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova Belediye Meclisi'nin Bağlarbaşı Mahallesi'nin kaderini değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili kararını Haziran ayı olağan toplantısında vereceğini ifade etti.

Koçal, bu mahalledeki projeyi çok önemsediklerinin altını çizerek şöyle konuştu:

"Bu mahalledeki Kentsel Dönüşüm Projesi şu anda bizim birinci önceliğimiz. Bu projenin hayata geçmesini çok istiyoruz. TOKİ tarafından istenen 5-6 milyon TL'lik ek sübvanse bu ay meclise gelecek. Ben meclisimizin bu konuya sıcak bakacağını ve kaynak aktarımını onaylayacağını düşünüyorum. Meclisimizin onay vermesinin ardından hemen harekete geçeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir : Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: