Yalova Belediye Başkanı Koçal:

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık" dedi.

Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, önümüzdeki yaza kadar Bayraktepe Mahallesi'nde bulunan Çamlık'ta büyük bir piknik alanı kuracaklarını söyledi.

Koçal, projenin 1 milyon lira maliyete sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yaz bütün Yalova, Çamlık'ta piknik yapacak. Çamlık'ta güzel bir projemiz var. Büyük bir piknik alanı olacak. Proje yapımı devam ediyor. Son aşamaya gelindi. Tahminin bu proje 1 milyon lira maliyete sahip olacak. Yalova'nın göz bebeği, herkesin gidip eğlenebileceği bir yer olacak. Burası sadece piknik alanı olarak kullanılmayacak. Bu yer 20 dönümlük bir alan. En önemli özelliği de merkeze yakın olması."

Reklam
Reklam

Diğer bir çalışma olan Gaziosmanpaşa Meydanı'nın mahalleye hareketlilik kazandırdığını kaydeden Koçal, bunun gibi projelere devam edeceklerini belirterek, "Gaziosmanpaşa'daki gibi İsmetpaşa'da da çalışma yapıyoruz. Bağlarbaşı, Radar Caddesi, Safran Yolu'nda da büyük parklar olacak. Yalovalı artık sokaklara çıkıyor. Çalışmalarımızla insanları evlerinden çıkardık. Marina'dan Gazipaşa'ya kadar insanlar sığmıyor. Şimdi de bu hareketliliği tüm mahallere yayacağız" diye konuştu.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: